Blog 8 Back to ‘normal’

Bijna, back to ‘normal’!

Jacky!

Na een heerlijke vakantie waarin we best even moesten switchen naar de vakantiemodus gaan we er weer aan geloven. Het ritme van school komt weer terug.

De vakantie begon echt op het juiste moment. Kids waren helemaal opperdepop. Ikzelf trouwens ook. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zo ook het einde van dit jaar. Vakantie was echt hard nodig, de feestdagen zorgden voorheen altijd voor uitputting. Moeheid en veel overprikkeling zijn daar boosdoener van. Dit feestgebeuren moest anders…

Zo besloten we van de 2 kerstdagen er nog maar eentje te vieren. Dat heeft echt goed gedaan. De mannen waren erg blij. Niet twee dagen op visite en ook niet twee dagen een huis vol visite. Zo konden we er allemaal van genieten. Het werd een relaxte kerst.

Kerstavond hebben we wat cadeautjes uitgepakt dat was erg gezellig. De gitaar voor Elton en de speaker voor Justin waren de mooiste cadeaus!

Eerste kerstdag; Ontbijtje buiten de deur bij schoonmoeder en rest van de dag heerlijk thuis vertoefd. Het eten bestond uit lekkere vleesjes van de plaat. Die mochten de mannen zelf bakken aan tafel. Het was een fijne dag.

Tweede dag; gewoon woensdag! Toch werd het heel speciaal. Oma en opa die we al een hele poos niet hadden gezien kwamen rond middaguur aan. Wat was het gezellig. Er werd geknuffeld en samen gelachen en gespeeld. Het was zo relaxed, de tijd vloog. We hadden voor het eten geen gekke plannen, we zouden wel zien modus stond aan. Dus dat werd genieten met zijn allen. Oma en opa bleven, het was een allegaartje van frietjes, tosti’s en zelfgemaakte berenhap! Wat een feest op zich. Iedereen blij, ik hoefde niet te koken en we hadden veel lol aan tafel. Kindjes blij met hun eigen keus qua eten; alweer! Heerlijk, zij blij wij blij!

Oud en nieuw was ook al heel ontspannen. Lekker met zijn viertjes thuis in een makkelijke outfit op de bank. Het was erg onrustig op straat. Extreem veel vuurwerk maakte het dat Elton niet zou kunnen slapen. Dus voor het eerst bleef hij ook op. Dat ging onwijs goed. Van tevoren alles uitgetekend wat ging komen die dag en avond en zo werd het een fijne oudjaarsdag met de bijbehorende jaarwisseling als toetje. De gezichten bij dat vuurwerk buiten. Het afsteken van de sterretjes, was spannend voor ze, maar leuk!

Morgen gaat het ‘gewone’ ritme weer draaien. Fijn hoor! Ben er wel aan toe. Trots hoe de mannetjes het hebben gedaan. Elton was zo ontzettend moe en werd gelukkig na paar vrije dagen weer wat meer zichzelf. Justin vond het lastig om om te gaan met zoveel vrije tijd dus dat hebben we vaak van tevoren ingevuld en zo rust gecreëerd met een dagschema. Nu iedereen is uitgerust gaan we weer starten met een nieuw jaar, 2019 kom maar op, benieuwd wat jij ons brengen zal! Vandaag in ieder geval genoten van een frisse neus halen op de hei met Jacky! Wat geniet zij van het rennen daar altijd. Apporteren is haar favoriete bezigheid en ze kan het als de beste. Ons maatje, altijd en overal!

Mijn liefde voor autisme heeft ervoor gezorgd dat ik het lef had om in te grijpen.. mijn liefde voor autisme heeft ervoor gezorgd dat ik vond dat ik in moest grijpen… mijn liefde voor autisme heeft tradities niet in stand gehouden… maar mijn liefde voor autisme heeft ervoor gezorgd dat we allemaal konden genieten en zo heeft mijn liefde voor autisme ervoor gezorgd dat dit een kerst en oud en nieuw werd om nooit te vergeten!

Samenspelen

Op de hoogte blijven bij nieuwe blogs? Liken en delen? Heel graag! Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *