Blog 6 Hoera, 10 jaar getrouwd!

23 december 2008 zijn we getrouwd! Met Justin letterlijk in ons midden.

Het was een bijzondere dag! Heel klein, maar met grootste uitwerking! Het was precies zoals bij ons past. Niet teveel gedoe, puur en heerlijk van genoten. Vrienden en familie stuurden we een kaart met gedichtje waarin Justin ons over ons trouwen vertelde 😉 

Elk jaar weer in december komen de herinneringen weer, getriggerd door de muziek. Tijdens ons trouwen draaide we muziek van Chris Rea en Simple Minds. Dat blijft hangen en komt juist in deze periode altijd veel op de radio. Dat is zo leuk, zo leuk ook om op de dezelfde dag te trouwen als mijn moeder ooit ook deed! 

Het is een gezellig periode, alles is versierd, er branden kaarsen en we zijn veel met elkaar. Kinderen hebben altijd vakantie en zo gingen we dus dit jaar weer met zijn viertjes een hapje eten. Wat past dit jaar binnen deze toch al drukke week? Even puzzelen en de kinderen mochten uiteindelijk kiezen. Het werd een pannenkoek in een restaurant. 

Het was alweer een gezellige middag, net als toen. Nu in het nog kleiner. Dit omdat dit nu eenmaal wel lukte. Het is veel deze week. Het schoolgebeuren met een uitje naar schaatsbaan, kerstdiner en start EMDR therapie van Justin en een oververmoeide Elton deed deze middag toch slagen. Geen groot feest, gewoon wij. Wij met zijn vieren even kort een hapje eten. Ongeveer een uurtje waren we in het restaurant. Het was er rustig. Goede timing deze periode naar zoiets te gaan. Zo fijn, want nu konden we binnen die tijd maximaal genieten. 

De jongens wilden zelf iets voor ons maken. Een tekening, zonder opdracht is dat lastig voor Justin dus ik gaf wat thema ideeën. Liefde, trouwen, gezin, dat zou leuk zijn als dat lukte! Het werden twee prachtige tekeningen. Ze waren letterlijk in de wolken. Zo trots dat deze opdracht was geslaagd. 

Van mijn moeder kreeg ik een heel mooi boeket bezorgd. Ik was helemaal stil ervan. Zo mooi! Lief dat ze eraan denkt, 10 jaar staat officieel nergens voor geloof ik, maar in deze tijd waarin scheiden zoveel voorkomt ben ik trots! Trots op onze 10 jaar! Trots op mijn vent, die door weer en wind zonder mokken toch altijd weer zorgt dat de kachel brandt! Trots op ons als gezin. Het autisme is als een rode draad… al kun je het soms ook best eens zien als gouden lint! Warm, vol liefde en zo ontzettend puur….. ik hou van de mannen; gewoon zoals ze zijn, always; ‘Be your own kind of Beautiful‘ 

Op de hoogte blijven bij nieuwe blogs? Liken en delen? Heel graag! Bedankt!

2 gedachten over “Blog 6 Hoera, 10 jaar getrouwd!”

 1. Heerlijk om te zien hoe gelukkig jullie zijn na 10 jaar❤❤❤❤
  Groot geluk met Zn 4tjes, ondanks soms moeilijke momenten!
  Respect hoe jullie er samen iets prachtigs van maken!!
  Trots op jullie!
  Hou van jullie 4..op naar de volgende 10jaar !
  ❤❤❤❤
  (O)ma Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *