Blog 4 Hoera Jacky 4 jaar!

Hoera Jacky 4 jaar!

Onze lieve Jacky, vandaag ben je alweer 4 jaar geworden! We genieten elke dag met en van jou. Je bent zo een ontzettend goed maatje voor Justin & Elton en eigenlijk ook voor ons.

Wanneer wij het nodig hebben even pas op de plaats te doen voel jij dat feilloos aan. Je drukt ons letterlijk de bank in en verwacht dat je bij ons mag liggen. Hoe dat maakt je niet uit, als je ons maar voelt.

De zorg die jij levert is onbetaalbaar en daar kan zeker geen mens, hulp of therapie tegenop! Echt wat een aanwinst ben jij voor ons gezin!

Doordat Elton allergisch is voor honden hadden wij in het soort niet veel keus. Al snel kwamen we bij de labradoodle. Maar wat een geld, ruim €2000, voor een zgn Australian doodle. Euh, het is ook wel erg in de mode blijkt.. er zijn heuse wachtlijsten voor. Al snel kijk ik verder en kom ik uit bij een Brabants gezin met een Labradoodle nest waarvan er nog een pupje beschikbaar is.

We besluiten te gaan kijken. De eigenaresse van mama hond zou deze pup zelf hebben gehouden. Haar andere oudste hond was namelijk ‘ opgegeven’ door de dierenarts en zou niet lang meer leven. Toch was daar een second opinion met een ander beeld. Het hondje kon geopereerd en bleek er wonder boven wonder er veel beter uit te komen. Wat fijn zeg! Maar ook kwam daardoor dus onze Jacky weer beschikbaar, het moest zo zijn!

Wij waren op zoek, liepen aan tegen kostprijzen waar we niet op zaten te wachten en toen ineens op de boerderij in Brabant was daar Jacky! Mevrouw had haar al Diva genoemd, maar zo gedraagt Jacky zich graag dus we zeggen aldoor das haar tweede naam!

Lieve Jacky, je bent een kanjer! Jij voegt zoveel goeds toe aan ons gezin. Een maatje voor altijd, al zijn we eens boos of verdrietig jij maakt iedereen weer rustig en blij! Je bent een topper en soms een enorme ondeugd, maar dat hoort er een beetje bij! Hoop dat je nog heel erg lang ons maatje mag zijn!

Op de hoogte blijven bij nieuwe blogs? Liken en delen? Heel graag! Bedankt!

Eén gedachte over “Blog 4 Hoera Jacky 4 jaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *