Blog 3 Samenspelen

Samenspelen!

Wat een geluk! Het echte genieten… voor velen misschien de gewoonste zaak van de wereld: samenspelen!

Hier lukt dat meestal niet, niet alleen door het verschil in leeftijd. De interesses liggen ver uiteen, net zo ver als de ontwikkelingsniveaus.

De keer dat het wél lukt zit ik dan ook echt even te genieten. Zoals vandaag, als de oudste zegt, mama zal ik mijn ‘kleine’ broertje leren hoe hij op de oude PlayStation kan spelen?!

Met z’n drietjes naar boven want het is al zo lang niet gebruikt dat het hoe en wat qua opstarten best een uitdaging zal zijn! Hoe moest het ook alweer, weet jij het nog mam?

Nou alles is weer ge-update en klaar voor gebruik, Pfieuw. Opgelucht! Want als zoiets mislukt of veel te lang duurt worden de lontjes hier veel te kort.

En dan ineens hoor en zie ik hoe liefdevol de jongste uitleg krijgt van zijn grote broer. Hoe relaxed hij dat doet. Stapje voor stapje. Dit knopje is voor springen en die voor rennen kijk maar, jij kunt dat! ❤️

Ik zou het zelf niet kunnen, geen idee hoe die controllers werken. Ben al blij dat ik de Wii kan bedienen zonder die joystickjes erop.

Inmiddels zijn we een half uurtje verder. Heb ik ze boven ‘alleen’ gelaten en gaan rommelen om ze heen en het eten even opgezet. Mijn oor hangt aan de babyfoon, want van dit moment wil ik natuurlijk niets missen❤️ de liefde tussen deze twee broertjes is uniek! Ieder zijn eigen ding, maar nu smelt dat toch heel even samen!

Groot geluk in een klein hoekje

Op de hoogte blijven bij nieuwe blogs? Liken en delen? Heel graag! Bedankt!

Eén gedachte over “Blog 3 Samenspelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *