Blog 20 Poeh poeh, we zijn er bijna!

Poeh poeh, we zijn er bijna!


Laatste loodjes 2.0… nog even bikkelen we voort! Zoals ik eerder schreef is het weer een pittig schooljaar geweest. Wel eentje die ik zelf beter onder controle had. Meer mijn zegje kunnen doen om dingen voor elkaar te krijgen, met resultaat!

Zo knapte Justin nu echt wel op met de halve dagen die hij nu nog naar school gaat. Alle extra uitjes die school er nog bij heeft gepland skippen wij uit ons programma. School dat gaat nu goed, extra’s zijn niet meer toepasbaar. Er is teveel gebeurd, van gepest worden tot echt het vertrouwen helemaal kwijt raken in je eigen kunnen en in dat van school. Wat had hij het zwaar. Tot ik besloot het is genoeg en onze kinderpsychiater de verklaring gaf om nog maar tot 12:00 naar school te gaan deze laatste weken.  Het is goed zo! Geen gevecht meer. Justin weet waar hij aan toe is. Ik leerde hem een trucje wat hij wél makkelijk toe kan passen als hij gepest of uitgescholden wordt. Mam, jou truc werkt echt goed! En die avond zei Justin, mam ik ben zo blij, ik herken steeds een beetje van mijzelf terug nu ik niet meer hele dagen naar school ga! Die avond ging ook zijn bord leeg! Geloof me, dan is het echt ok! Het in slaap raken blijft een dingetje, maar dat hoort waarschijnlijk bij Justins autisme. Het zal vast eens beter gaan, of anders… maar niet dan is dat maar zo. We zijn al zo onwijs blij dat voor hem nu de laatste weken school toch nog met plezier kunnen worden afgerond! Daar doen we het voor! Zijn plezier is ons geluk❤️

~Liefde voor autisme❤️27-06-19~

 

Op de hoogte blijven bij nieuwe blogs? Liken en delen? Heel graag! Bedankt!

2 gedachten over “Blog 20 Poeh poeh, we zijn er bijna!”

    1. Hi,

      Haha het trucje! Een hele simpele maar voor mijn zoon heel doeltreffend! Als hij wordt uitgescholden dan gaat hij precies hetzelfde doen.. maar dan puur in gedachten en dan net zo lang tot zij stoppen of hij er zelf van moet lachen! Dus er komt voor de pester geen gewenste reactie meer. Het helpt hem enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *